SPA

Hej! Jag vill tacka alla fantastiska kunder efter dessa 8 år som vi har fått pyssla om er. Men denna resa har nått sitt slut då vi nu under september månad lägger ned vår verksamhet med behandlingar. Efter pandemin blev det svårt att hitta personal med rätt utbildning och de ledde till att vi nu måste stänga.

Har du ett outnyttjat presentkort som är köpt hos mig (North Beauty & Spa i Luleå AB / Savoy Spa), så kommer det dessvärre förfalla då företaget upphör. Vid frågor – kontakta mig på [email protected] eller 072-556 71 23. Har du däremot ett presentkort köpt hos Hotell Savoy (Matsalen i Luleå AB), så gäller presentkorten på de tjänster Hotell Savoy erbjuder.

Med vänliga hälsningar Caroline Savoy Spa

 

Information från Savoy:

Jättetråkigt att Caroline upphör med sin verksamhet. Vi håller vi på att förhandla med en ny spaoperatör just nu, så håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier.

Vid frågor eller funderingar gällande presentkort köpta hos North Beauty & Spa i Luleå AB / Savoy Spa, hänvisar vi er till [email protected].

Vid frågor eller funderingar gällande presentkort köpta hos oss på Hotell Savoy (Matsalen i Luleå AB) är ni välkomna att kontakta oss på [email protected]. Dessa presentkort gäller självklart på allt vi erbjuder på hotellet enligt den angivna giltighetstiden.

Med vänliga hälsningar Hotell Savoy


Öppettider relax:
09.00-22.00
Relax ingår för våra boende gäster – ingen Drop-In.
Åldersgräns i vårt spa är 18 år.
Barn är välkomna kl. 9-19 i vuxens sällskap.