Weekend Vibes

Sommarvibes

I sommar behöver du inte resa längre än till Savoy i Luleå för att fånga semesterkänslan. Härifrån är det nära till både strand och shopping. Ta hissen ner och unna er något gott på vår Trattoria eller bege er ut på en smakresa på Ego. Självklart ingår vår frukostbuffé så att ni kan njuta av en lång och avslappnade frukost. Du behöver inte åka långt för att komma bort.

Pris: från 695 kr per person/natt

ErbjudandeErbjudande

  • Logi i standard dubbelrum.
  • Familjerumstillägg.
  • Enkelrumstillägg.
  • Entré till vår relaxavdelning och gym.
  • Valfri tvårättersmiddag från Ego samt ett smakprov från Trattorian
  • Frukost.

Begränsat antal rum t.o.m. 31 augusti

Sommarvibes

Brunch

Sjunk ner i våra sköna soffor och njut av en välsmakande brunchbuffé tillsammans med vänner och familj. Varmt och kallt, sött och salt samsas i en härlig blandning av klassiska och oklassiska rätter på vår välfyllda buffé. Brunchbuffén serveras på Ego Bar & Restaurang varje lördag 12-15.

Pris: 195kr per person

ErbjudandeErbjudande

Brunchen har tagit sommarlov, men kommer åter till hösten!

Håll utkik efter datum!

Brunch

Cozy Sunday

Afternoon tea

Som äkta britter tar såklart vår köksmästare James och kocken Daniel sitt Afternoon Tea på blodigt allvar. Slå dig ner och njut av en god kopp thé medan du blir serverad ett fat med våra hembakta foccacia, bakverk, snittar, ostar, marmelad och curd. Inspirationen må vara brittisk men champagnen är fransk.

Pris: 195kr per person

ErbjudandeErbjudande

Afternoon Tea har tagit sommarlov, men kommer åter till hösten!

Håll utkik efter datum!

Cozy Sunday

Late friday bubble lunch

På Ego Bar & Restaurang är fredagar alltid en bubblig dag. Kom in i värmen och njut av bubbel och god mat. Vi kör varje fredag, från kl 13, lunch plus ett glas bubbel för.

Pris: 169kr per person

Late friday bubble lunch