Lediga Jobb

Vi är på ständig jakt efter nästa servicestjärna. Just nu söker vi tjänsterna nedan men skicka gärna en spontanansökan till [email protected]

Housekeeping, servis, frukost, reception, bar

Vi söker nya stjärnor till Savoy och välkomnar till ett informationsmöte.

Måndagen den 18/3 klockan 18.00.

Har du inte möjlighet att närvara, vänligen mejla din ansökan till [email protected]

–––––––––––––––––––––

 • Housekeeping: Vi söker städpersonal som är noggranna, organiserade och som har öga för detaljer för att säkerställa att våra gästrum är rena och inbjudande.
 • Servis: Vi söker servispersonal som har en passion för mat och dryck, och som kan leverera enastående service vid våra restauranger och barer.
 • Frukost: Vi söker personal till vår frukostservice som kan skapa en trevlig och välkomnande atmosfär för våra gäster samtidigt som de serverar en högkvalitativ frukostupplevelse.
 • Reception: Vi söker receptionister som är välkomnande, professionella och som kan skapa en positiv första intryck för våra gäster vid ankomsten.

Det viktigaste för oss är att du har en härlig inställning, är social och trivs bäst bland gästerna. Du gillar mat och dryck och vill jobba på en rolig och fartfylld arbetsplats!

Vi söker både fast personal och extrapersonal. I vår restaurang arbetar du varierande tider. Vi är en rolig arbetsplats med ett härligt team och vi har självfallet kollektivavtal. Som arbetsgivare är det viktigt för oss att alla våra medarbetare ska trivas.

Vi ser fram emot er ansökan! För mer information eller ansökan, vänligen mejla [email protected]

Bartender

Vi söker nya stjärnor till Savoy och välkomnar till ett informationsmöte.

MÅNDAGEN DEN 18/3 KLOCKAN 18.00.

Har du inte möjlighet att närvara, vänligen mejla din ansökan till [email protected]

–––––––––––––––––––––

Som bartender hos oss ser du till att våra gäster alltid har något gott i glasen!

För att passa i denna roll är/har du:

 • Erfarenhet från att jobba i bar
 • Gillar högt tempo
 • Har koll på både klassiska drinkar och gillar att vara kreativ
 • Har ett stort intresse av både dryck och mat
 • Bemöter gäster och kollegor med ett stort leende
 • Håller ordning och reda
 • Planerar ditt arbete och van att arbeta självständigt

Vi behöver någon som är trivs bäst bakom baren och bland gästerna, din inställning är alltid positiv och du arbetar effektivt. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i bar och är även van att servera. Vi hoppas få höra från dig!

Vi är en rolig arbetsplats med ett härligt team och vi har självfallet kollektivavtal. Som arbetsgivare är det viktigt för oss att alla våra medarbetare ska trivas. Tjänsten som bartender avser heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi ser fram emot er ansökan! För mer information eller ansökan, vänligen mejla [email protected]

Sälj- och konferenschef på Hotell Savoy

Nu har du chansen att bli en del av ledningen på Hotell Savoy i Luleå. Vi ska ta vårt erbjudande till nästa nivå och vill toppa vårt team med en ledare som drivs av möten med människor. Vi söker en självgående och lösningsfokuserad sälj- och konferenschef som alltid sätter kunden i fokus och drivs av att göra affärer.

Din roll som sälj- och konferenschef

Tjänsten som sälj- och konferenschef är på heltid. Du ingår i ledningsgruppen för hotellet och rapporterar till hotellchefen. Ditt huvudansvar avser alla försäljningsinsatser på hotellet samt ansvar för konferensavdelningen.

Du äger hela kundresan och säkerställer och planerar leveranserna i den dagliga driften av alla konferenser och event. Du är den som är ansvarig för dialogen med våra kunder från första kontakt genom bokningsförfrågan till uppföljning av kund efter avslutad aktivitet.

Du är ansvarig för att ditt affärsområde bedrivs på det mest kostnadseffektiva sättet och att aktivt utveckla både verksamheten och erbjudandet.

Du arbetar främst dagtid, men kvälls- och helgarbete förekommer exempelvis vid större event. Du tjänstgör också som Manager on Duty en helg per månad. Din tjänst är med placering på Hotell Savoy.

Några av dina arbetsuppgifter:

 • Genomföra försäljningsaktiviteter för restaurangen, hotellet och konferensen
 • Vara med och utveckla våra strategier inom hotellets verksamheter avseende försäljning och marknadsföring
 • Upprätthålla goda relationer med befintliga kunder samt identifiera, kontakta och bearbeta potentiella kunder. Du ansvarar även för bearbetning av företagsavtal samt uppföljningen av dessa.
 • Arrangera och delta i olika former av kundaktiviteter, mässor och event
 • Tillsammans med hotellchefen sätta affärs- och säljmål
 • Boka, fakturera och administrera inom Event Temple och Mews (vårt konferens- och hotellsystem)
 • Aktivt delta i lokala och regionala nätverk
 • Representera Hotell Savoy och vara företagets ansikte utåt inom dina verksamhetsområden
 • Administrera, uppdatera och publicera i våra digitala kanaler
 • Upprätthålla och samordna kommunikationsflödet inom bolaget

Vem är du?

Du är en affärsmässig och relationsskapande person som vill utmana och utveckla vår verksamhet och du ska ha lätt för att både leda och delegera. För att passa in i rollen ser vi gärna att du är kreativ, engagerad, lösningsorienterad och serviceminded.

Vi vill att du har ett strukturerat arbetssätt och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Med god datavana är du också den som ansvarar för vår tekniska mötesutrustning och våra digitala och sociala kanaler.

Det är meriterande om du har något eller några års erfarenhet i branschen och/eller av liknande uppdrag.

Du ska kunna engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Din ansökan

Urval sker löpande och tillträde sker snarast. Skicka in ditt personliga brev och ditt CV till [email protected]

Vill du veta mer om tjänsten?

Vill du veta mer om tjänsten, kontaktar du Jenny Öhman, Galärenkoncernens HR-chef på 072-252 84 09.

Hur är arbetsplatsen på Hotell Savoy?

Vår arbetsplats utgörs av ett team på en rolig plats med liv och rörelse under dygnets alla timmar. På Hotell Savoy blir du en del av ett prestigelöst gäng med högt tempo som står för hög kvalité i alla led. Vi värnar om mångfald, jämställdhet och god etik. Vi erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag då vi tror på att en god hälsa är viktigt för att trivas både på och utanför arbetsplatsen.

Om Hotell Savoy och vårt erbjudande

Hotell Savoy är sedan 2019 en del av Galärenkoncernen, där även Nöjesanläggningen Alcatraz och fastighetsbolaget Galären ingår. Savoy är ett mellanstort hotell med 76 rum mitt i centrala Luleå. På hotellet finns de två restaurangerna Ego och Trattoria Montecchio samt den pulserande Bar Ego som håller öppet veckans alla dagar. Hotellet erbjuder åtta konferenslokaler för upp till 200 deltagare med den senaste tekniken och en egen konferenslounge. En trappa ner finns hotellets spa och gym. Läs gärna mer på hotellsavoy.se.