BEHANDLINGAR

Tel: 070-222 81 99 

Mail: [email protected]

Internetbokning: http://savoyspa.bokadirekt.se

Massage

Klassisk Massage/Classic Massage

Trycket anpassas efter behov och önskemål. Hos oss kan du även investera i ett massagekort där du betalar för 5 behandlingar och får en 6:e på köpet.
• 30 min, 540 kr • 45 min, 690 kr • 60 min, 850 kr • 75 min, 990 kr • 90 min, 1190 kr


Hot Stone Massage

Massage med varma lavastenar för djup avslappning.
• 45 min rygg, nacke, axlar 790 kr • 75 min hela kroppen, 1090 kr

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsmassage/Facial Massage

Väldigt avslappnande behandling där du avnjuter en ansiktsrengöring följt av massage av ansikte, dekolletage och hårbotten.
30 min, 540 kr


Ansiktsbehandling Lyx

Behandlingen inleds med 20 min rygg- och nackmassage. Därefter ansiktsbehandling som innehåller rengöring (ej portömning), peeling, ansiktsmassage följt av en ansiktsmask. Avslutningsvis brynplock och anpassande produkter.
75 min, 920 kr


Eco Anti Age ansiktsbehandling

Passar dig med mogen hy. Vi arbetar med produkter som stimulerar cellförnyelse och ger fukt på djupet. Behandlingen innefattar rengöring, AHA peeling, massage med anti age serum, ansiktsmask och anpassade produkter.
45 min, 690 kr


Ekologisk ansiktsbehandling

En skön behandling för välmående och avslappning som innehåller rengöring (ej portömning), ansiktspeeling, avkopplande ansiktsmassage samt ansiktsmask och en dagcreme. Produkterna anpassas efter din huds behov.
45 min, 690 kr

Kroppsbehandlingar/Body Treatments

Bodyscrub

Cirkulationshöjande behandling som motverkar torrhet och ger din hud en mjuk och skön känsla. Detta följs av dusch och en bodylotion eller olja som masseras in av din terapeut.
45 min, 690 kr


Lerinpackning

En skön helkroppsinpackning med mineralrik lera som renar och tillför huden fukt, mjukar upp musklerna och gör dig härligt välmående. Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb för att sätta igång cirkulationen och få bort gamla hudceller. Därefter dusch. Leran appliceras på hela kroppen och lindas in i tunn plast. Under tiden som du ligger inpackad får du en härlig ansiktskur som ger lyster till ansiktet.
75 min, 990 kr

Lyckliga fötter/Happy feet

Mjuka fötter/Soft feet

Gör torra och trötta fötter mjuka och avslappnade. Behandlingen inleds fotbad följt av en fotskrubb. Därefter en fotinpackning av fötterna Sedan massage av fötter och underben.
45 min, 690 kr


Ben- & fotmassage/Leg- & footmassage

En perfekt behandling för dig som lätt får svullnader kring ben och fötter, tränar mycket eller går/står mycket på jobbet. Massage av underben, baksida lår och fötter för att hjälpa cirkulationen i rätt riktning. Du kan uppleva en lätt och skön känsla i benen efter behandlingen.
30 min, 540 kr

Lyxiga behandlingar/Luxury Treatments

Lilla Harmonin/Relaxing

Perfekt för dig som vill prova på två olika behandlingar. Först en avkopplande massage av nacke och axlar, sedan ansiktsrengöring, ansiktsmassage och en ansiktsmask. Avslutningsvis appliceras en dagcréme efter din hudtyp.
45 min, 690 kr


Savoy Lyxkur/Savoy Luxury Treatment

Vår lyxigaste helhetsbehandling för total avkoppling från topp till tå gör huden mjuk och muskler och sinne avslappnade. Behandlingen inleds med en cirkulationshöjande och mjukgörande bodyscrub följt av en dusch. Därefter en helkroppsmassage där vi vill ge huden allt den behöver och därför använder vi oss av både bodylotion och ekologisk olja. Den sista delen i behandlingen består av en ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, mask och dagcrème. Två timmar som bara är dina att bli omhändertagen på!
120 min, 1.595 kr

Duobehandlingar/Duotreatments

Ta med din vän eller partner på en avkopplande och uppfräschande behandling för två!

Duo Ansiktsbehandling/Duo Facial

Ni ligger bekvämt bredvid varandra medan ni avnjuter en ansiktsbehandling innefattande: rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt dag- och ögoncrème.
45 min, 990 kr/par


Mjuka fötter för 2/ Soft Feet for 2

Behandlingen inleds med ett skönt och väldoftande fotbad. Därefter får ni ligga bekvämt bredvid varandra och avnjuta fotscrub, fotmassage och inpackning för fötterna.
60 min, 990 kr/par


Varmt & Mjukt för 2/ 2 Soft & Warm

En värmande och avslappnande behandlingsupplevelse för två. En av er börjar med att få peeling på ryggen följt av en värmande lerinpackning från ryggslut till nacke. Medan leran verkar får den andra en massage av rygg-nacke-axlar. Sedan växlar ni behandling. Avslutningsvis får ni båda en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask följt av en dagcrème.
75 min, 1595 kr/par


De Lyxiga 2/ The Luxury 2

Den här behandlingen ger er verkligen tid att koppla av och njuta tillsammans, samtidigt som ni blir totalt omhändertagna av en av våra terapeuter. Behandlingen inleds med ett fotbad innan det är dags för bodyscrub och en dusch. Därefter får ni lägga er bekvämt tillrätta på varma behandlingsbänkar, en av er börjar med att få en fuktgivande helkroppsinpckning följt av ansiktsrengöring och ansiktsmask. Medan den ena av er får ligga med en inpackningen och ansiktsmask, får den andra en välgörande Hot Stone Massage av rygg, nacke och axlar. Sedan växlas detta.
105 min, 1.995 kr/par 

 

Vackra Ögon/Beautiful Eyes

Brynplock, 250 kr


Brynfärg, 250 kr


Fransfärg, 250 kr


Brynfärg+fransfärg, 420 kr


Brynfärg+brynplock, 420 kr


Brynfärg, fransfärg, brynplock, 550 kr


Lash Lift  inkl. fransfärg och keratinbehandling, 695 kr

Fransförlängning:

Fransförlängning med single lashes
1.250 kr


Fransförläning – refill

  • Liten, 2 v, 390 kr
  • Mellan, 3 v, 550 kr
  • Stor, 4 v, 720 kr

Vaxning: 

Överläpp, 250 kr


Armhålor, 350 kr


Bikini, 350 kr


Rygg, 550 kr


Underben, 490 kr


Hela ben, 690 kr

Välkommen hit