BEHANDLINGAR

Hos oss på Savoy Spa finner du ett brett utbud av behandlingar inom skönhet och hälsa. Vi som arbetar här är utbildade terapeuter och har stort engagemang och omtanke för dig som kund. Utifrån vår kunskap och erfarenhet så vill vi hjälpa dig på allra bästa sett utifrån den behandling du önskar.

Savoy spa behandlingsdelen ägs och drivs av Caroline Olsson som tillsammans med personal vill vi med våra behandlingar bidra till ökad livskvalité och positiva, minnesvärda stunder.

När du kommer på behandling hos oss som överstiger 350 kr, har du möjlighet att utan extra kostnad, ta del av hotellets spafaciliteter som torrbastu, upplevelseduschar och bubbelpooler.

För att värna om dig & miljön arbetar vi med naturkosmetiska produkter som bygger på organiska, ekologiska råvaror.

Mail: [email protected]

Internetbokning: http://savoyspa.bokadirekt.se

Massage

Klassisk Massage/Classic Massage

Trycket anpassas efter behov och önskemål. Hos oss kan du även investera i ett massagekort där du betalar för 5 behandlingar och får en 6:e på köpet.
• 20 min, 395 kr • 30 min, 580 kr • 45 min, 740 kr • 60 min, 890 kr • 75 min, 1090 kr


Hot Stone Massage

Massage med varma lavastenar för djup avslappning.
• 45 min rygg, nacke, axlar 790 kr • 75 min hela kroppen, 1190 kr

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsmassage/Facial Massage

Väldigt avslappnande behandling där du avnjuter en ansiktsrengöring följt av massage av ansikte, dekolletage och hårbotten.
30 min, 540 kr


Eco Ansiktsbehandling Lyx

Behandlingen inleds med 20 min rygg- och nackmassage. Därefter ansiktsbehandling som innehåller rengöring (ej portömning), peeling, ansiktsmassage följt av en ansiktsmask. Avslutningsvis brynplock och anpassande produkter.
75 min, 920 kr


Eco Anti Age ansiktsbehandling

Passar dig med mogen hy. Vi arbetar med produkter som stimulerar cellförnyelse och ger fukt på djupet. Behandlingen innefattar rengöring, AHA peeling, massage med anti age serum, ansiktsmask och anpassade produkter.
45 min, 690 kr


Ec0 ansiktsbehandling

En skön behandling för välmående och avslappning som innehåller rengöring (ej portömning), ansiktspeeling, avkopplande ansiktsmassage samt ansiktsmask och en dagcreme. Produkterna anpassas efter din huds behov.
45 min, 690 kr

Duobehandlingar/Duotreatments

Ta med din vän eller partner på en avkopplande och uppfräschande behandling för två!

Duo Ansiktsbehandling/Duo Facial

Ni ligger bekvämt bredvid varandra medan ni avnjuter en ansiktsbehandling innefattande: rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt dag- och ögoncrème.
45 min, 990 kr/par


Varmt & Mjukt för 2/ 2 Soft & Warm

En värmande och avslappnande behandlingsupplevelse för två. En av er börjar med att få peeling på ryggen följt av en värmande lerinpackning från ryggslut till nacke. Medan leran verkar får den andra en massage av rygg-nacke-axlar. Sedan växlar ni behandling. Avslutningsvis får ni båda en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask följt av en dagcrème.
75 min, 1595 kr/par


 

Lyckliga fötter/Happy feet

Mjuka fötter/Soft feet

Gör torra och trötta fötter mjuka och avslappnade. Behandlingen inleds fotbad följt av en fotskrubb. Därefter en fotinpackning av fötterna Sedan massage av fötter och underben.
45 min, 690 kr


Ben- & fotmassage/Leg- & footmassage

En perfekt behandling för dig som lätt får svullnader kring ben och fötter, tränar mycket eller går/står mycket på jobbet. Massage av underben, baksida lår och fötter för att hjälpa cirkulationen i rätt riktning. Du kan uppleva en lätt och skön känsla i benen efter behandlingen.
30 min, 540 kr

Lyxiga behandlingar/Luxury Treatments

Lilla Harmonin/Relaxing

Perfekt för dig som vill prova på två olika behandlingar. Först en avkopplande massage av nacke och axlar, sedan ansiktsrengöring, ansiktsmassage och en ansiktsmask. Avslutningsvis appliceras en dagcréme efter din hudtyp.
45 min, 690 kr


Savoy Lyxkur/Savoy Luxury Treatment

Vår lyxigaste helhetsbehandling för total avkoppling från topp till tå gör huden mjuk och muskler och sinne avslappnade. Behandlingen inleds med en cirkulationshöjande och mjukgörande bodyscrub följt av en dusch. Därefter en helkroppsmassage där vi vill ge huden allt den behöver och därför använder vi oss av både bodylotion och ekologisk olja. Den sista delen i behandlingen består av en ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, mask och dagcrème.
105 min, 1.595 kr

Vackra Ögon/Beautiful Eyes

Brynplock, 250 kr


Brynfärg, 250 kr


Fransfärg, 250 kr


Brynfärg+fransfärg, 420 kr


Brynfärg+brynplock, 420 kr


Brynfärg, fransfärg, brynplock, 550 kr


Lash Lift inkl. fransfärg, 695 kr


Lash Lift  inkl. fransfärg och keratinbehandling, 795 kr