MIDDAG PÅ SAVOY

Vår restaurang är inte bara en del av vårt hotell, hit kommer hotellgäster och Luleå-locals för att ta del av våra spännande menyer som är ett resmål i sig självt – här samlas smaker från världens alla hörn i portioner som gjorda för att dela med varandra. Vad sägs om att starta resan med inspiration från Asien för att sedan mellanlanda i Paris innan du når din slutdestination i Norrbotten.

Våra sommelierer har  valt ut viner från världens alla hörn, på hyllorna trängs lokalt producerad gin med småskaligt producerad öl med mängder av alkoholfria alternativ. Vår chambre séparée är möjligheternas rum, här kan ni njuta av en avsmakningsmeny eller prova öl och vin, det här rummet bjuder in till mycket – vi skräddarsyr er dag eller kväll åt er.

MENY PÅ SVENSKA MENU IN ENGLISH

Boka bord

ClockINFO

SÖN-TOR: 17.00 – 00.00
FRE-LÖR: 17.00 – 01.00

Köket öppet till 23.00
mellan 22.00 – 23.00 gäller barmenyn

Vår sittningstid är 2,5 tim

Alla våra bord finns inte tillgängliga att boka online – ring gärna vår restaurang om du inte hittar bord den tid du önskar.

Savoy Tasting Menu

Vårt köksteam presenterar 7 utvalda avsmakningsrätter från vår aktuella meny.
895 kr per person
Självklart kan ni kombinera detta med ett passande dryckespaket.

Meny

Chambre Séparée

I vår chambre séparée kan du njuta av personlig service i avskildhet samtidigt som du är en del av restaurangens puls. Perfekt för den privata middagen eller den intima vinprovningen med någon av våra sommelierer.