Hur vi arbetar under Covid-19

Under rådande omständigheter har vi vidtagit en rad åtgärder för att säkerställa er och vår personals säkerhet.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens anvisningar och anpassar vår verksamhet i enlighet med dessa. Vi följer även de råd och riktlinjer som vår branschorganisation Visita rekommenderar. 

Eftersom hotell och konferensanläggningar redan regleras av smittskyddslagen och anläggningar med serveringsställen även lyder under alkohollagen, påverkas hotell- och konferensverksamhet inte av den nya pandemilagen som började gälla den 8 januari 2021. 

Då vi också är ett serveringsställe, följer vi bestämmelserna om tillfälliga smittskyddsåtgärder på serveringsställen och Folkhälsomyndighetens föreskrifter i anslutning till den lagen, liksom den tillfälliga alkoholförordningen.
 
Några av de åtgärder vi hittills vidtagit är:
- Vi har glesat isär mellan borden i restaurangen
- Vi serverar tallriksserverad lunch
- Vi erbjuder take-away både på lunch & kvällsservering samt möjlighet att äta på ert hotellrum
- Vi har justerat och anpassat verksamheten för att i möjligaste mån undvika köbildning och tar bordsbeställningar
- Vi erbjuder samtliga gäster möjligheten att beställa en frukostpåse eller plocka ihop en bricka som ni kan ta med upp på rummet
- Vi har glesat ut på frukostbuffén
- Vi har pausat vissa delar av vår verksamhet tillsvidare
- Vår personal arbetar inte om de upplever symtom
- Vi är extra rigorösa i vårt arbete med mat, städ, hygien och desinfektion
- Vi har placerat ut handdesinfektion och handskar på strategiska platser
- Vi har anpassat vår mötesverksamhet för att säkerställa trygga möten
- Vi uppmuntrar er alla att visa omtanke och ta hand om varandra
 
Vi följer noggrant utvecklingen och anpassar vår verksamhet efter de riktlinjer och bestämmelser som finns. Vi tar ett sorts ansvar för både våra gästers och vår personals säkerhet och om ni har fler förslag på vad vi kan göra får ni gärna prata med personalen.Både våra gäster och våra medarbetare är otroligt viktiga för oss, ta hand om varandra.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.