Om

Vi erbjuder möteslokaler utrustade med teknik för det digitala mötet.  Allt från anställningsintervjun till det större mötet där mötets deltagare kan delta både fysiskt på plats och på länk med bra ljud-och bildupptagning. Vi har utbildade mötesrådgivare som hjälper er att utforma ert möte, event eller middagsaktivitet och självklart är vi även utbildade på den teknik vi tillhandahåller. Starta dagen med en härlig konferensfrukost från vår välfyllda frukostbuffé, till lunch serverar vi en vällagad tallriksserverad lunch. Avrunda sedan dagen med eftermiddagsfika i vår konferenslounge.
Vi skräddarsyr naturligtvis ert möte och er aktivitet.  Vår restaurang erbjuder många olika alternativ på mat och dryck. 

Vi värderar värdskapet högt och vill att våra gäster känner sig varmt välkomna ”hem” till oss – hos oss har ni ett tryggt och säkert möte.

För offert eller bokning, maila oss: konferens@hotellsavoy.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.