Julinspirerat julbord

Det kalla

Charkbricka
Ostbricka
Räkor med skal
Planka med rökt lax
Jultomtens ölkorv
Fish on chips
Sallad med blåmögelost, granatäpple och rostade valnötter Vegetarisk mezze
Insalata caprese
Smördegspaj fylld med pumpapuré och krossade kastanjer Melon- och gurksnittar
Nybakat bröd och smör

Det varma

Honungs- och ciderglacerad fläskkotlett med stjärnanis och nejlika Cous cous med russin, paprika och bakad portobello Julekräftor

Det söta

Tomtens tiramisu med Mackmyra, pepparkaka och kanel

Boka bord

StarInformation

495kr/person
För minst 30 personer

SAVOY HÄLSAR DIG VÄLKOMMEN

Julinspirerad
4-rätters meny

Anklever

Hemmagjord ankleverpaté toppad med lingonchutney, smörstekt toast på surdeg, plommoncoulis och vattenkrasse

Pinot noir

Rökt lax

Kallrökt lax fylld med enbärs- och basilikakräm, gurka och vattenkrasse. Toppad med dill och kanderade valnötter

Riesling

Oxfilé

Lokalt producerad oxfilé med sparris i prusciutto, sås på toppmurklor och cognac med en hint av blåmögelost. Pomme dauphiniose och rostade körsbärstomater.

Cabernet Sauvignon

Brulé

Pepparkaksbrulé med brandysabayon, karamelliserat äpple och friterad vit choklad.

Veganska alternativ finns.

Boka bord

StarINFORMATION

695kr/person

Dryckespaket
495kr/person

Välkommen hit