Frukost

FRUKOST
VARDAGAR: 06.30 - 09.30
LÖR-SÖN: 07.30 - 10.30

Vi på Hotell Savoy Luleå är stolta över vår härliga frukostbuffé. Nyttig, god, mättande och med fokus på lokala produkter. Här finner du bl a nybakat bröd, färsk frukt, en variation av pålägg och flera smaker av fil och yoghurt med norrländsk prägel. I vår frukost finns även både laktos- och glutenfria alternativ.

Som boende gäst ingår frukosten i rumspriset. Självklart är även du som inte bor på hotellet välkommen att ta del av vår härliga frukostbuffé. Priset för dig är 135 kr, om du är under 12 år är det halva priset och alla under 4 år äter gratis.

Under helgen är det populärt att mysa till det ordentligt med en riktigt lång och härlig frukost. Det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För att få ut det bästa möjliga under din vistelse rekommenderar vi er att påbörja dagen tidigt.

*Frukosttiderna kan variera beroende på säsong*
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.