Menyer

Fullständig meny (bild 1) serveras fredag och lördag och den begränsade menyn (bild 2) serveras söndag till och med torsdag. 

A La Carte

Välkomna hem till oss, vår matsal är hela Luleås vardagsrum. 

Vi älskar god mat i gott sällskap! I vår restaurang lagar vi mat med nordiska råvaror och influenser från resten av världen för att skapa smakkombinationer som överraskar och kompletteras med god dryck. Detta toppar vi med ett härligt bemötande och riktigt bra service!


ÖPPETTIDER  
A LA CARTE
Måndag - Söndag  16.00 - 20.00 gäller tillsvidare
Öppettiderna kan komma att justeras pga rådande omständigheter

OBS! Under rådande omständigheter har vi en begränsad meny söndag-onsdag och en fullständig meny torsdag-lördag, vänligen se dessa ovan. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.